פוקצ'ות חמות

מצרכים

ק"ג קמח
50 גרם שמרים
משפר אפייה
2 כפיות מלח
כפית סוכר
5-10 זיתים מרוקאים קצוצים
5-10 עגבניות מיובשות קצוצות
רוזמרין קצוץ
4-5 כפות שמן זית
1/2 ליטר מים בערך.
אופן ההכנה
לערבב את כל החומרים , להניח לתפיחה של שעה וחצי לרדד לשתי פוקצ'ות גדולות
להניח בתבנית עם נייר אפייה ( אפשרות להוסיף שום גבישי או סולת על הנייר אפייה )
להתפיח עוד כ20 דקות על התבנית לאפות בחום של 200 מעלות בערך כ20 דקות עד שהבצק משחים.
אין תגובות

Post A Comment