ספינג' מרוקאי

ק"ג קמח
50 גרם שמרים + משפר אפיה
כף מלח
חצי כף סוכר
3 כוסות מים פושרים
3 כפות ברנדי
סיר שמן עמוק לטיגון
אופן ההכנה:
לערבב קמח, שמרים, סוכר, מלח וברנדי
להוסיף מים בהדרגה
ללוש לבצק דליל לחכות לתפיחה של שעה עד שעה וחצי.
לחמם שמן לקחת כדור בצק במשקל 60 גרם.
לטבול את הידיים בקערת מים ולעשות כדור עם חור במרכז ולהכניס לשמן .
לטגן עד לקבלת צבע חום בהיר להפוך , להבריש במים חמים וסוכר ואח"כ לפזר אבקת סוכר.
אין תגובות

Post A Comment