מעורב ביתי

חומרים ל4 מנות
1/2 ק"ג כבד עוף נקי
250 גרם טחולים קטנים של עוף
300 גרם לבבות
250 גרם חזה חתוך לרצועות דקות
2 בצלים גדולים
3 שיני שום קצוצות
1/2 כפית כורכום
1 כפית פפריקה
1 כף כמון
מלח, פלפל
שמן זית
אופן ההכנה
מטגנים במחבת רצועות בצל עד להזהבה ומוסיפים שום
מוסיפים לבבות לדקה לאחר מכן כבד קצוץ גם לאחר מכן חזה עוף וטחולים קטנים
מתבלים כורכום כמון, פפריקה, מלח , פלפל. בעזרת כף עץ שטוחה מערבבים היטב ומתבלים בכורכום, כמון, פפריקה, מלח, פלפל.
הצעת הגשה- לפתוח פיתה שלמה למרוח זעתר ושמן זית ולשים 2 דקות על מחבת פסים חמה.
בתאבון איציק אסף, פאן שף
אין תגובות

Post A Comment