תבשיל בשר בקר עם פטריות ופלפלים

חומרים ל6-8 מנות
נתח פילה מדומה מספר 6
2 חבילות פטריות שמפיניון טריות
2 פלפל אדום 1 כתום, 1 ירוק, וצהוב
10 שיני שום
2 בצל גדולים
1-2 עלי דפנה
שמן לטיגון
אגוז מוסקט
שערות זעפרן או כפית זעפרן
1/2 בקבוק יין לבן
פטרוזיליה 1/2 כוס שמן לטיגון ובישול
אופן ההכנה
לבשל את הנתח במים רותחים מלח, פלפל.
עלי דפנה ( אפשר להוסיף בצל, גזר ושורש סלרי לטעם.
להוציא , לקרר ולחתוך לפרוסות.
לטגן בצל שום ופלפלים עד להזהבה ולהוסיף פטריות ולטגן 3-4 דקת
להוסיף מלח , פלפל זעפרן ולסדר את פרוסות הבשר בסיר ( לא אחד על השני)
לגרד אגוז מוסקט ולהוסיף יין וכוס מים ואת שארית השמן .
לבשל כשעה ולהוסיף פטרוזיליה קצוצה.
לבשל על אש נמוכה עד שהרוטב סמיך.
בתאבון איציק אסף פאן שף
אין תגובות

Post A Comment