נתח שייטל ממולא בשזיפים אגוזים וקשיו.

חומרים
(לבקש מהקצב לפרוס לגדול)

3 בצלים
10 שיני שום
12 שזיפים שחורים מגולענים וחתוכים גס
100 גרם אגוזי מלך קצוצים
150 גרם קשיו קצוצים
מלח,פלפל שחור גרוס, בהרט לפי הטעם
2 כפיות סוכר חום
רבע כוס יין פורט
אופן ההכנה
לטגן בצל עד השחמה
להוסיף שום
להוסיף שזיפים אגוזים וקשיו
לתבל להוסיף סוכר ולתקן תיבול
לצמצם נוזלים ולהעביר למסננת
למלא את הבשר לא להעמיס מדי
לגלגל ולקשור עם חוט …
למרוח את הנתח בשמן זית מלח , פלפל
להכניס לתנור ל230 מעלות לסגירה של 20 דקות
להפוך בזהירות לעוד 10 דקות להוריד את החום ל180 מעלות לעוד כ45 דקות לבדוק שהבשר לא עשוי מדי.
לקרר 15 דקות ולפרוס. בתאבון.
איציק פאן שף
אין תגובות

Post A Comment