מרק עדשים

חומרים ל8 ליטר מרק
1 ק"ג עדשים / אפונה מושרים במים 24 שעות
1 בצל גדול
3 קישואים
3 גזר
1 תפו"א גדול
40 גרם דלעת
חבילת סלרי עלים
350 גרם נתח בשר עם שומן
חבילת כוסברה
מלח, פלפל שחור גרוס, כפית כורכום
3 כפות כמון
עלי דפנה, פלפל אנגלי
שמן לטיגון
אופן ההכנה
לטגן בצל, תפו"א , גזר, קשואים להוסיף בשר ודלעת עד להשחמת הירקות ( תהליך הוצאת הסוכר מהירקות) להוסיף מים ועדשים, להוסיף מלח ופלפל, 2 כפות כמון , כורכום סלרי וחצי חבילת כוסברה ולבשל כשעתיים.
להוסיף כף כמון וכוסברה ולתבל.לבשל עוד שעה.
לקבלת מרקם סמיך אפשר לקחת 4-6 מצקות מרק ולטחון במעבד ולהחזיר למרק.
אין תגובות

Post A Comment