מתכון מומלץ לשוק טלה

שוק טלה במשקל 2 – 2 1/2 ק"ג ללא עצם (להשאיר רק את קצה העצם לקישוט רצוי לעטוף)

להכנת הפסטו:
 צרור כוסברה
צרור פטרוזיליה
עלי רוזמרין מופרדים מ5 גבעולים
צרור קטן של נענע
8 שיני שום מקולפות
200 גרם אגוזי מלך
מלח, פלפל שחור גרוס לפי הטעם
1/2 כוס שמן זית איכותי
אופן ההכנה
לטחון את חומרי הפסטו במעבד מזון ולהזליף את השמן .
למרוח את הפסטו על כל השוק.
לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר ליום אחד.
לחמם תנור ל220 מעלות להכניס את השוק
ל30 דקות להוריד חום ל175 לעוד 75-85 דקות.
להוציא ולתת להתקרר 10-20 דקות
בתאבון

איציק אסף פאן שף

אין תגובות

Post A Comment