קבב השף

מצרכים ( ל50 קבבונים בערך)
ק"ג בשר טחון מספר 2
(יש אפשרות להוסיף 200 גרם שומן בקר או כבש)
צרור פטרוזיליה
1/2 צרור כוסברה
שני בצלים גדולים קצוצים
5 שיני שום קצוצות
כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
כפית פפריקה
2 כפיות בהרט או ראס  אל חנות
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
1/3 כוס שמן קנולה
אופן ההכנה
לערבב את כל המוצרים , ליצור קבבונים , להקפיא לכמה שעות ולהכניס לאחר מכן לתנור בחום של 200 מעלות. לכ20 דקות בערך ולבדוק שהבשר עשוי היטב.
אין תגובות

Post A Comment