סלסלאות קדאיף

חומרים לכ 20 סלסלאות

250 גרם איטריות קדאיף

100 גרם מחמאה

1 כף אבקת סוכר

1 כפית תמצית וניל

תבנית שקעים  מסיליקון

אופן ההכנה

להמיס מחמאה על בן מארי ( סיר כפול עם מים חמים)

להוסיף תוך כדי בחישה אבקת סוכר ותמצית וניל

לסדר את הקדאיף בתוך השקעים כמו קן של ציפור לטבול את המברשת בתוך המחמאה ולהזליף על האיטריות היטב.

להכניס לתנור שחומם ל180 מעלות עד שהקדאיף ניהיה זהוב .

לקרר ולהוציא מתבנית הסיליקון לשמור בקופסה סגורה מרופדת בנייר סופג

אפשר לשמור כשבועיים.

מילוי לקדאיף

לחתוך קוביות קטנות של תפוח סמיט מקולף להקפיץ חמאה/ מחמאה ולהוסיף קינמון יין לבן ופירות יבשים טחונים ולהכין רוטב חלבה מטחינה וסילאן.

אפשר להוסיף קרם שמנת בטעמים וניל וחלבה.

לקינוח פרווה

מקציפים שמנת צמחית עם סוכר ואבקת פודינג מערבבים בכוס 2 כפות טחינה עם 4 כפות סילאן ומקפלים לתוך הקצפת.

אפשר למלא את הקדאיף בגלידה ורוטב פירות יער על מילוי שאתם אוהבים.

אין תגובות

Post A Comment