גלילות חצילים ממולאות

ניתן למלא חצילים כמעט בכל דבר שאוהבים לדוגמא:

גבינות ועשבי תיבולפטריות וגבינה
אגוזים וטחינה
בשר
קציצות דגים ועוד.

אופן ההכנה:

לקבלת חציל ללא שמן רשמו פטנט:
לקלף חציל לאורכו ולהשאיר פס או שניים מהקליפה.
לפרוס לאורכו של החציל בעובי של 1/3 ס"מ.
לחמם את המולטי שף (סיר בישול חשמלי)
למרוח שמן בעזרת נייר סופג ולהניח חצילים ל2-3 דקות להפוך ולהניח בנייר סופג, לאחר מכן לקחת חציל להכין מלית לדוגמא פיטריות קצוצות עם גבינות ועשבי תיבול, להניח בעזרת כפית מלית בחלק הרחב של החציל ולגלגל ולהניח את הקצה כלפי מטה, כדי שלא ייפתח ניתן להקרים עם גבינה צהובה בתנור או לבשל ברוטב.

אין תגובות

Post A Comment