נתחי בשר בקר בפלפלים יין לבן וזעפרן

חומרים

נתח בשר מספר 5
4 בצלים
10 שיני שום
2 פלפלים אדומים
2 פלפלים צהובים
2 פלפלים כתומים
2 פלפלים ירוקים
5 עלי דפנה
פלפל אנגלי
4 גבעולי סלרי
מלח, פלפל שחור גרוס, זעפרן, אגוז מוסקט לפי הטעם
שמן
בקבוק יין לבן חצי יבש
אופן ההכנה
לבשל את הבשר עם 2 כוסות יין 2 עלי דפנה 2 פלפל אנגלי וחצי בצל
לבשל שעה ורבע.
לקרר בחוץ ולפרוס לפרוסות .
לטגן בצל שום ופלפלים בשמן קנולה
להוסיף סלרי ותבלינים ולהניח את פרוסות הבשר
להוסיף 3 כוסות יין וכוס מים שיכסה את הבשר, לבשל שעה ותצי ( לבדוק את הנוזלים ללטף את הבשר עם כף נוזלים)
בתאבון
אין תגובות

Post A Comment