עוגת תפוחים עם שטרוזל אגוזים

מצרכים לעוגת תפוחים עם שטרוזל אגוזים

2 תבניות אינגליש קייק
4-5 תפוחי סמיט
3 ביצים
3/4 כוס שמן
כוס וחצי סוכר
2 כפיות קינמון
3/4 כוס צימוקים
כף תמצית וניל
2 כוסות קמח תופח

*לבצק שטרוזל כוס אגוזים טחונים
3/4 כוס סוכר חום
כוס קמח
100 גרם מחמאה/ חמאה

אופן ההכנה לבצק שטרוזל:

לערבב אגוזים קמח וסוכר
להוסיף מחמאה עד לקבלת בצק רך
להכניס למקרר

אופן ההכנה לעוגה:

להקציף סוכר וביצים
להנמיך מהירות ולהוסיף תפוחים נוזלים קמח וקינמון
לחלק לשתי תבניות אינגליש קיק ( ששומנו מראש)
לגרד מעל את השטרוזל ולאפות 40 – 45 דקות

אין תגובות

Post A Comment